Monday, October 15, 2018

Suami Bertambah Sayang Selepas Minum Marissa Young Collagen

Marissa Young Collagen Drink dapat menyelesaikan pelbagai masalah dengan hanya satu produk sahaja.

Suami anda pasti asyik berkepit selepas minum Marissa young collagen.

Dengan Marissa Young anda dapat selesaikan masalah dengan segara.






PERANAN KHUSUS MARISSA YOUNG DALAM MENCANTIKKAN PAYUDARA WANITA 

 Membantu pengumpulan molekul lemak di dada untuk meningkatkan kepadatan payudara

 Penyerapan nutrisi yang cepat oleh payudara menjadikannya lebih besar dan kuat

 Menambah baik pemuliharaan payudara menjadikannya lebih anjal dan cerah sekata




KEBAIKAN DAN KELEBIHAN LAIN MARISSA YOUNG



 Membantu membersihkan kolon dan membuang kolesterol serta toksin secara semulajadi

 Meransang saraf-saraf, mengawal tekanan darah dan membaiki sistem pengaliran darah

 Membantu badan membunuh unsur radikal bebas dalam badan yang menyebabkan proses pengoksidaan

 Mencegah dan merawat kulit yang kusam kesan daripada proses penuaan

 Mengurangkan kedut-kedut pada wajah, membaiki dan menutup garisan di dahi dan merawat masalah lebam dibawah mata

 Memutih dan mencerahkan kulit secara sekata, menghilangkan kesan-kesan parut dan melangsingkan perut

 Mengecilkan pori muka dan membantu melembabkan kulit, kulit jadi tegang, bersinar dan anjal

 Meningkatkan sistem imunisasi dan daya ketahanan badan serta menyuburkan dan menyihatkan buah pinggang

 Meningkatkan tenaga dalaman, libido dan stamina


 Menguatkan tulang dan tendon, sangat efektif merawat masalah sakit sendi



TESTIMONI


Monday, December 25, 2017




MARISSA YOUNG
.
- anti penuaan
- mencerahkan kulit
- memberikan tenaga
- meningkatkan sistem imun
- mengurangkan berat badan
- membekalkan tenaga
- merangsang sistem saraf
- memperbaiki aliran darah
- menegangkan kulit dan payudara
.
Siapa nak cantik wajib TRY produk ni 
.
.
.
Untuk info lanjut mengenai produk Marissa, anda boleh hubungi no yang tertera:
☎️
Ain: 012.608.0159
Yanee: 010.352.4484
Mira: 017.389.3615
.
Atau
.

Kunjungi kami:


Marissa Aesthetic Semenyih (HQ)

No 26-1, Jalan Semenyih Sentral 4,
Semenyih Sentral, 43500 Semenyih, Selangor
Hotline 03-87234808 /013-2448484

Marissa Aesthetic Shah Alam
No G41 Laman Seri Business Park Jalan Persiaran Sukan Seksyen 13,
40100 Shah Alam. Selangor
Hotline 03-55233505/013-3881353

Marissa Aesthetic Kuantan
No 48A, 1&2 Floor, Jalan Putra Square 2, Chinatown Putra Square.
 25200 Kuantan, Pahang
Tel: 09-5315652/017-3894748

Marissa Aesthetic Bandar Baru Bangi
D09-02 Plaza Paragon Point,
Jalan Medan Pusat, Pusat Bandar,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Tel: 03-89289334/013-3351353

Marissa Aesthetic Melaka
No 86, Jalan Lagenda 5, Taman 1 Lagenda, 75400 Melaka
Tel: 06-2884843/013-2281353

Marissa Aesthetic Kelantan
Level 21-AA-208 D’Perdana Sri Cemerlang, 
Lot 319 Seksyen 27, Jalan Sri Cemerlang,
15300 Kota Bahru, Kelantan
Tel: 013-388 0987

Marissa Aesthetic Senawang
42-2A, Tingkat 1, Perniagaan Senawang Jaya,  Senawang
 70450 Seremban, Negeri Sembilan
Tel: 06-6753707/013-8861484

SOHO Kedah
B-2-3, Condo 900,Jalan Golf and Country Club 06000 Jitra, Kedah.
Tel: 04-9161878/017-2321329

Wednesday, December 6, 2017

Cantik berseri bersama Marissa Young Collagen Drink


Stressnya, tiada masa nak pakai macam-macam krim. 


Mahu kelihatan muda dan berseri-seri ? Nak kelihatan bertenaga dan segar ? 😜💘💘


tudia ? falling in love 
💙💚💛💜. dup dap dup dap . 
memperkenalkan Marissa Young Collagen Drink .

Bertujuan : 💥💥

Memutikan

Mencerahkan

Menambahkan tenaga

Pemulihan payudara lebih anjal dan cerah sekata


Nak tahu apa kelebihan yang banyak lagi , dan nak terus dapatkan ...

Dapatkan segera di cawangan dengan center berdekatan anda:

Marissa Aesthetic Semenyih (HQ)                                 
No 26-1, Jalan Semenyih Sentral 4,
Semenyih Sentral, 43500 Semenyih, Selangor
Hotline 03-87234808 /013-2448484

Marissa Aesthetic Shah Alam
No G41 Laman Seri Business Park Jalan Persiaran Sukan Seksyen 13,
40100 Shah Alam. Selangor
Hotline 03-55233505/013-3881353

Marissa Aesthetic Bandar Baru Bangi
D09-02 Plaza Paragon Point,
Jalan Medan Pusat, Pusat Bandar,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Tel: 03-89289334/013-3351353

Marissa Aesthetic Kuantan
No 48A, 1&2 Floor, Jalan Putra Square 2, Chinatown Putra Square.
 25200 Kuantan, Pahang
Tel: 09-5315652/017-3894748

Marissa Aesthetic Melaka
No 86, Jalan Lagenda 5, Taman 1 Lagenda, 75400 Melaka
Tel: 06-2884843/013-2281353

Marissa Aesthetic Kelantan
PT 729 T/Jalan Hulu Pasar, Bazar MDKB, 16450 Ketereh, Kelantan
Tel: 09-7882304/013-3880987

Marissa Aesthetic Senawang
42-2A, Tingkat 1, Perniagaan Senawang Jaya,  Senawang
 70450 Seremban, Negeri Sembilan
Tel: 06-6753707/013-8861484

Wednesday, November 15, 2017

MARISSA YOUNG COLLAGEN DRINK

SLUPP BERSAMA COLLAGEN DRINK


" I sudah try young collagen ini hampir 3 minggu. Hubby i tegur kulit i makin cantik, suka sangat, setiap masa nak pegang je muka i sebab kulit makin lembab, tegang & anjal. I very recommend this produk sebab memang berbeza berbanding produk collagen di luar sana"- Waniee
.
berminat ? jangan tunggu lama2 taw !  tak kan nak tengok orang lain je cantikk ? jom jadi cantik dan jaga kesihatan sama2. For more details boleh wassap center kami yang berdekatan 😘





Marissa Aesthetic Semenyih (HQ)                                 
No 26-1, Jalan Semenyih Sentral 4,
Semenyih Sentral, 43500 Semenyih, Selangor
Hotline 03-87234808 /013-2448484

Marissa Aesthetic Shah Alam
No G41 Laman Seri Business Park Jalan Persiaran Sukan Seksyen 13,
40100 Shah Alam. Selangor
Hotline 03-55233505/013-3881353

Marissa Aesthetic Bandar Baru Bangi
D09-02 Plaza Paragon Point,
Jalan Medan Pusat, Pusat Bandar,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Tel: 03-89289334/013-3351353

Marissa Aesthetic Kuantan
No 48A, 1&2 Floor, Jalan Putra Square 2, Chinatown Putra Square.
 25200 Kuantan, Pahang
Tel: 09-5315652/017-3894748

Marissa Aesthetic Melaka
No 86, Jalan Lagenda 5, Taman 1 Lagenda, 75400 Melaka
Tel: 06-2884843/013-2281353

Marissa Aesthetic Kelantan
PT 729 T/Jalan Hulu Pasar, Bazar MDKB, 16450 Ketereh, Kelantan
Tel: 09-7882304/013-3880987

Marissa Aesthetic Senawang
42-2A, Tingkat 1, Perniagaan Senawang Jaya,  Senawang
 70450 Seremban, Negeri Sembilan
Tel: 06-6753707/013-8861484

Monday, October 30, 2017

MARISSA YOUNG COLLAGEN DRINK


Kelebihan Marissa Young Collagen Drink :
−Anti Penuaan
−Memutihkan
−Mencerahkan Kulit
−Merangsang Saraf & Memperbaiki Sistem Perjalanan Darah
Peranan khusus dalam mencantikan payudara wanita :
- Membantu pengumpulan molekul lemak di dada untuk
- Meningkatkan kepadatan payudara
- Penyerapan nutrisi yang cepat oleh payudara menjadikannya
lebih besar dan kuat
- Menambah baik pemuliharaan payudara menjadikannya lebih
anjal dan cerah sekata

Friday, October 13, 2017

MARISSA YOUNG COLLAGEN DRINK


MARISSA YOUNG
'PURE COLLAGEN DRINK'
No automatic alt text available.
Kelebihan :
−Anti Penuaan
−Memutihkan
−Mencerahkan Kulit
−Merangsang Saraf & Memperbaiki Sistem Perjalanan Darah

Peranan khusus dalam mencantikan payudara wanita :
  • Membantu pengumpulan molekul lemak di dada untuk meningkatkan kepadatan payudara
  • Penyerapan nutrisi yang cepat oleh payudara menjadikannya lebih besar dan kuat
  • Menambah baik pemuliharaan payudara menjadikannya lebih anjal dan cerah sekata

Manfaat untuk kesihatan :
  • Membantu membersihkan kolon dan membuang kolesterol serta toksin secara semulajadi.
  • Meransang saraf-saraf, mengawal tekanan darah dan membaiki sistem pengaliran darah.
  • Membantu badan membunuh unsur radikal bebas dalam badan yang menyebabkan proses pengoksidaan.
  • Mencegah dan merawat kulit yang kusam kesan daripada proses penuaan.
  • Mengurangkan kedut-kedut pada wajah, membaiki dan menutup garisan di dahi dan merawat masalah lebam dibawah mata.
  • Memutih dan mencerahkan kulit secara sekata, menghilangkan kesan-kesan parut dan melangsingkan perut.
  • Mengecilkan pori muka dan membantu melembabkan kulit, kulit jadi tegang, bersinar dan anjal.
  • Meningkatkan system imunisasi dan daya ketahanan badan serta menyuburkan dan menyihatkan buah pinggang.
  • Meningkatkan tenaga dalaman, libido dan stamina.
  • Menguatkan tulang dan tendon, sangat efektif merawat masalah sakit sendi.

JANGAN MALU DAN SEGAN!! HUBUNGI SEGERA :

Marissa Aesthetic Semenyih (HQ)
No 26-1, Jalan Semenyih Sentral 4,
Semenyih Sentral, 43500 Semenyih, Selangor
Hotline 03-87234808 /013-2448484

Marissa Aesthetic Shah Alam
No G41 Laman Seri Business Park Jalan Persiaran Sukan Seksyen 13,
40100 Shah Alam. Selangor
Hotline 03-55233505/0133881353

Marissa Aesthetic Kuantan
No 48A, 1&2 Floor, Jalan Putra Square 2, Chinatown Putra Square.
 25200 Kuantan, Pahang
Tel: 09-5315652/017-3894748

Marissa Aesthetic Bandar Baru Bangi
D09-02 Plaza Paragon Point,
Jalan Medan Pusat, Pusat Bandar,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Tel: 03-89289334/013-3351353

Marissa Aesthetic Melaka
No 86, Jalan Lagenda 5, Taman 1 Lagenda, 75400 Melaka
Tel: 06-2884843/013-2281353

Marissa Aesthetic Kelantan
PT 729 T/Jalan Hulu Pasar, Bazar MDKB, 16450 Ketereh, Kelantan
Tel: 09-7882304/013-3880987

Marissa Aesthetic Senawang
42-2A, Tingkat 1, Perniagaan Senawang Jaya,  Senawang
 70450 Seremban, Negeri Sembilan
Tel: 06-6753707/013-8861484

SOHO Kedah
B-2-3, Condo 900,Jalan Golf and Country Club 06000 Jitra, Kedah.

Tel: 04-9161878/019-4701719