Monday, December 25, 2017




MARISSA YOUNG
.
- anti penuaan
- mencerahkan kulit
- memberikan tenaga
- meningkatkan sistem imun
- mengurangkan berat badan
- membekalkan tenaga
- merangsang sistem saraf
- memperbaiki aliran darah
- menegangkan kulit dan payudara
.
Siapa nak cantik wajib TRY produk ni 
.
.
.
Untuk info lanjut mengenai produk Marissa, anda boleh hubungi no yang tertera:
☎️
Ain: 012.608.0159
Yanee: 010.352.4484
Mira: 017.389.3615
.
Atau
.

Kunjungi kami:


Marissa Aesthetic Semenyih (HQ)

No 26-1, Jalan Semenyih Sentral 4,
Semenyih Sentral, 43500 Semenyih, Selangor
Hotline 03-87234808 /013-2448484

Marissa Aesthetic Shah Alam
No G41 Laman Seri Business Park Jalan Persiaran Sukan Seksyen 13,
40100 Shah Alam. Selangor
Hotline 03-55233505/013-3881353

Marissa Aesthetic Kuantan
No 48A, 1&2 Floor, Jalan Putra Square 2, Chinatown Putra Square.
 25200 Kuantan, Pahang
Tel: 09-5315652/017-3894748

Marissa Aesthetic Bandar Baru Bangi
D09-02 Plaza Paragon Point,
Jalan Medan Pusat, Pusat Bandar,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Tel: 03-89289334/013-3351353

Marissa Aesthetic Melaka
No 86, Jalan Lagenda 5, Taman 1 Lagenda, 75400 Melaka
Tel: 06-2884843/013-2281353

Marissa Aesthetic Kelantan
Level 21-AA-208 D’Perdana Sri Cemerlang, 
Lot 319 Seksyen 27, Jalan Sri Cemerlang,
15300 Kota Bahru, Kelantan
Tel: 013-388 0987

Marissa Aesthetic Senawang
42-2A, Tingkat 1, Perniagaan Senawang Jaya,  Senawang
 70450 Seremban, Negeri Sembilan
Tel: 06-6753707/013-8861484

SOHO Kedah
B-2-3, Condo 900,Jalan Golf and Country Club 06000 Jitra, Kedah.
Tel: 04-9161878/017-2321329

Wednesday, December 6, 2017

Cantik berseri bersama Marissa Young Collagen Drink


Stressnya, tiada masa nak pakai macam-macam krim. 


Mahu kelihatan muda dan berseri-seri ? Nak kelihatan bertenaga dan segar ? 😜💘💘


tudia ? falling in love 
💙💚💛💜. dup dap dup dap . 
memperkenalkan Marissa Young Collagen Drink .

Bertujuan : 💥💥

Memutikan

Mencerahkan

Menambahkan tenaga

Pemulihan payudara lebih anjal dan cerah sekata


Nak tahu apa kelebihan yang banyak lagi , dan nak terus dapatkan ...

Dapatkan segera di cawangan dengan center berdekatan anda:

Marissa Aesthetic Semenyih (HQ)                                 
No 26-1, Jalan Semenyih Sentral 4,
Semenyih Sentral, 43500 Semenyih, Selangor
Hotline 03-87234808 /013-2448484

Marissa Aesthetic Shah Alam
No G41 Laman Seri Business Park Jalan Persiaran Sukan Seksyen 13,
40100 Shah Alam. Selangor
Hotline 03-55233505/013-3881353

Marissa Aesthetic Bandar Baru Bangi
D09-02 Plaza Paragon Point,
Jalan Medan Pusat, Pusat Bandar,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Tel: 03-89289334/013-3351353

Marissa Aesthetic Kuantan
No 48A, 1&2 Floor, Jalan Putra Square 2, Chinatown Putra Square.
 25200 Kuantan, Pahang
Tel: 09-5315652/017-3894748

Marissa Aesthetic Melaka
No 86, Jalan Lagenda 5, Taman 1 Lagenda, 75400 Melaka
Tel: 06-2884843/013-2281353

Marissa Aesthetic Kelantan
PT 729 T/Jalan Hulu Pasar, Bazar MDKB, 16450 Ketereh, Kelantan
Tel: 09-7882304/013-3880987

Marissa Aesthetic Senawang
42-2A, Tingkat 1, Perniagaan Senawang Jaya,  Senawang
 70450 Seremban, Negeri Sembilan
Tel: 06-6753707/013-8861484

Wednesday, November 15, 2017

MARISSA YOUNG COLLAGEN DRINK

SLUPP BERSAMA COLLAGEN DRINK


" I sudah try young collagen ini hampir 3 minggu. Hubby i tegur kulit i makin cantik, suka sangat, setiap masa nak pegang je muka i sebab kulit makin lembab, tegang & anjal. I very recommend this produk sebab memang berbeza berbanding produk collagen di luar sana"- Waniee
.
berminat ? jangan tunggu lama2 taw !  tak kan nak tengok orang lain je cantikk ? jom jadi cantik dan jaga kesihatan sama2. For more details boleh wassap center kami yang berdekatan 😘





Marissa Aesthetic Semenyih (HQ)                                 
No 26-1, Jalan Semenyih Sentral 4,
Semenyih Sentral, 43500 Semenyih, Selangor
Hotline 03-87234808 /013-2448484

Marissa Aesthetic Shah Alam
No G41 Laman Seri Business Park Jalan Persiaran Sukan Seksyen 13,
40100 Shah Alam. Selangor
Hotline 03-55233505/013-3881353

Marissa Aesthetic Bandar Baru Bangi
D09-02 Plaza Paragon Point,
Jalan Medan Pusat, Pusat Bandar,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Tel: 03-89289334/013-3351353

Marissa Aesthetic Kuantan
No 48A, 1&2 Floor, Jalan Putra Square 2, Chinatown Putra Square.
 25200 Kuantan, Pahang
Tel: 09-5315652/017-3894748

Marissa Aesthetic Melaka
No 86, Jalan Lagenda 5, Taman 1 Lagenda, 75400 Melaka
Tel: 06-2884843/013-2281353

Marissa Aesthetic Kelantan
PT 729 T/Jalan Hulu Pasar, Bazar MDKB, 16450 Ketereh, Kelantan
Tel: 09-7882304/013-3880987

Marissa Aesthetic Senawang
42-2A, Tingkat 1, Perniagaan Senawang Jaya,  Senawang
 70450 Seremban, Negeri Sembilan
Tel: 06-6753707/013-8861484

Monday, October 30, 2017

MARISSA YOUNG COLLAGEN DRINK


Kelebihan Marissa Young Collagen Drink :
−Anti Penuaan
−Memutihkan
−Mencerahkan Kulit
−Merangsang Saraf & Memperbaiki Sistem Perjalanan Darah
Peranan khusus dalam mencantikan payudara wanita :
- Membantu pengumpulan molekul lemak di dada untuk
- Meningkatkan kepadatan payudara
- Penyerapan nutrisi yang cepat oleh payudara menjadikannya
lebih besar dan kuat
- Menambah baik pemuliharaan payudara menjadikannya lebih
anjal dan cerah sekata

Friday, October 13, 2017

MARISSA YOUNG COLLAGEN DRINK


MARISSA YOUNG
'PURE COLLAGEN DRINK'
No automatic alt text available.
Kelebihan :
−Anti Penuaan
−Memutihkan
−Mencerahkan Kulit
−Merangsang Saraf & Memperbaiki Sistem Perjalanan Darah

Peranan khusus dalam mencantikan payudara wanita :
  • Membantu pengumpulan molekul lemak di dada untuk meningkatkan kepadatan payudara
  • Penyerapan nutrisi yang cepat oleh payudara menjadikannya lebih besar dan kuat
  • Menambah baik pemuliharaan payudara menjadikannya lebih anjal dan cerah sekata

Manfaat untuk kesihatan :
  • Membantu membersihkan kolon dan membuang kolesterol serta toksin secara semulajadi.
  • Meransang saraf-saraf, mengawal tekanan darah dan membaiki sistem pengaliran darah.
  • Membantu badan membunuh unsur radikal bebas dalam badan yang menyebabkan proses pengoksidaan.
  • Mencegah dan merawat kulit yang kusam kesan daripada proses penuaan.
  • Mengurangkan kedut-kedut pada wajah, membaiki dan menutup garisan di dahi dan merawat masalah lebam dibawah mata.
  • Memutih dan mencerahkan kulit secara sekata, menghilangkan kesan-kesan parut dan melangsingkan perut.
  • Mengecilkan pori muka dan membantu melembabkan kulit, kulit jadi tegang, bersinar dan anjal.
  • Meningkatkan system imunisasi dan daya ketahanan badan serta menyuburkan dan menyihatkan buah pinggang.
  • Meningkatkan tenaga dalaman, libido dan stamina.
  • Menguatkan tulang dan tendon, sangat efektif merawat masalah sakit sendi.

JANGAN MALU DAN SEGAN!! HUBUNGI SEGERA :

Marissa Aesthetic Semenyih (HQ)
No 26-1, Jalan Semenyih Sentral 4,
Semenyih Sentral, 43500 Semenyih, Selangor
Hotline 03-87234808 /013-2448484

Marissa Aesthetic Shah Alam
No G41 Laman Seri Business Park Jalan Persiaran Sukan Seksyen 13,
40100 Shah Alam. Selangor
Hotline 03-55233505/0133881353

Marissa Aesthetic Kuantan
No 48A, 1&2 Floor, Jalan Putra Square 2, Chinatown Putra Square.
 25200 Kuantan, Pahang
Tel: 09-5315652/017-3894748

Marissa Aesthetic Bandar Baru Bangi
D09-02 Plaza Paragon Point,
Jalan Medan Pusat, Pusat Bandar,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Tel: 03-89289334/013-3351353

Marissa Aesthetic Melaka
No 86, Jalan Lagenda 5, Taman 1 Lagenda, 75400 Melaka
Tel: 06-2884843/013-2281353

Marissa Aesthetic Kelantan
PT 729 T/Jalan Hulu Pasar, Bazar MDKB, 16450 Ketereh, Kelantan
Tel: 09-7882304/013-3880987

Marissa Aesthetic Senawang
42-2A, Tingkat 1, Perniagaan Senawang Jaya,  Senawang
 70450 Seremban, Negeri Sembilan
Tel: 06-6753707/013-8861484

SOHO Kedah
B-2-3, Condo 900,Jalan Golf and Country Club 06000 Jitra, Kedah.

Tel: 04-9161878/019-4701719


Wednesday, April 5, 2017


JOM BELI PRODUK KAMI MARISSA YOUNG COLLAGEN DRINK YANG TERLARIS NIE!!!







KELEBIHAN MARISSA COLLAGEN DRINK:

  • Anti penuaan. 
  • Memutihkan.
  • Mencerahkan kulit.
  • Meransangkan saraf dan memperbaiki sistem perjalanan darah.

PERANAN KHUSUS DALAM  MENCANTIKAN PAYUDARA WANITA:

  • Membantu pengumpulan molekul lemak di dada untuk meningkatkan kepadatan payudara.
  • Menambah baik pemuliharaan payudara menjadikannya lebih anjal dan cerah sekata.
  • Penyerapan nutrisi yang cepat oleh payudara menjadikan lebih besar dan kuat.

MANFAAT UNTUK KESIHATAN:

  • Meransangkan saraf-saraf, mengawal tekanan darah dan membaiki sistem pengaliran darah.
  • Mencegah dan merawat kulit yang kusam kesan dari penuaan.
  • Mengurangkan kedut-kedut pada wajah, membaiki dan menutup garisan di dahi dan merawat masalah lebam dibawah mata.
  • Memutihkan dan mencerahkan kulit secara sekata, menghilangkan kesan-kesan parut dan melansingkan perut.
  • Mengecilkan pori muka dan membantu melembabkan kulit, kulit jadi tegang, bersinar dan anjal.
  • Meningkatkan sistem imunisasi dan daya ketahanan badan serta menyuburkan dan menyihatkan buah pinggang.


TESTIMONI YANG MENGGUNAKAN MARISSA YOUNG COLLAGEN DRINK


1. WANIEE
    
I sudah try young collagen ini hampir 3 minggu. Hubby i tegur kulit i makin cantik, suka sangat, setiap masa nak pegang je muka i sebab kulit makin lembab, tegang & anjal. I very recommend this produk sebab memang berbeza berbanding produk collagen di luar sana.

2. YANA


Actually saya ni ada masalah berat badan berlebihan. Pastu saya cuba guna marissa young collagen. After few weeks saya consume, berat badan saya dah menurun. Ramai yg puji badan makin kecik! huhuhu tq marissa..


JOM RAMAI-RAMAI DAPATKAN MARISSA YOUNG COLLAGEN DRINK SEMENTARA STOK MASIH ADA!! DAPATKAN DI CAWANGAN-CAWANGAN YANG BERDEKATAN DENGAN ANDA..



SMS MARISSA (jarak) INFO ke 32828
Semenyih (HQ) : 03-8723 4808 / 013-244 8484
Shah Alam : 03-5524 5697 / 013-388 1353
Bangi : 03-8928 9334/ 013-335 1353
Nilai : 012-358 5949
Melaka : 06-317 0412 / 013-228 1353
Kuantan : 017-358 1619 / 09-517 3561
WHATSAPP : 012-608 0159

WEBSITE :

FACEBOOK :

PM kami terus untuk maklumat lanjut >>